Pedalem contra la reforma!!

Tots i totes coneixeu de l'actualitat política i social. Coneixeu de la reforma laboral imposada per un govern suposadament socialista i de la complicitat de molts dels partits polítics, de dretes i d'esquerres, que tampoc han fet res per a evitar-la.
El passat 29 de novembre es va dir prou, amb la celebració d'una Vaga General que va ser tot un èxit en tots els aspectes, per molt que tractin d'ocultar-ho i desmentir-ho. Va ser un èxit! Però no n'hi ha hagut prou! Hem de seguir lluitant i mostrant el nostre rebuig en contra d'aquesta reforma que vulnera els drets més bàsics i fonamentals.
El proper dissabte 18 de desembre te lloc a Barcelona una nova mobilització, un acte de protesta, per a tornar a mostrar la negativa dels sindicats i de la societat en general a una reforma imposada, que no significa més que una passa enrere dels nostres drets i ens complica la vida de males maneres.
És per això que des d'Avalot/Joves de la UGT de Catalunya proposem una protesta diferent!! Volem demostrar el compromís dels joves! No passem de tot i aquest és el moment de demostrar-ho! Estem organitzant una bicicletada per traslladar-nos des de Girona fins a Barcelona com a senyal del nostre compromís. Que no puguin dir que no ens movem!!
Coneixedors de la dificultat de l'acte, hem dividit el trajecte en 2 trams per a poder acostar-ho a més gent:
  • El primer tram, el llarg, serà per a valents. De Girona a Barcelona amb aturada a Granollers.
  • El segón tram, més curt, serà per tots els que vulguin mullar-se sense morir en l'intent. Sortint de Granollers fins a Barcelona tot enganxant amb el grup provinent de Girona.
Estem treballant per a poder oferir vehicles de suport durant el trajecte, així com dutxes per als participants un cop acabat l'acte i bus de retorn fins a Girona per als valents que s'atreveixin a fer el recorregut complet.
Si tens consciència de classe, et sents compromés amb la societat i vols lluitar amb nosaltres, no dubtis de participar-hi!! Segur que ho gaudeixes a la vegada que mostres el teu compromís!!

Això si, preguém a tots els interessats en participar, que contactin i/o confirmin l'assistència a l'acte mitjançant correu electrònic per a poder organitzar millor l'acte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada