Col·laboradors

Ja disposem de les primeres col·laboracions per a la realització dels actes. El C.C.Baix Ter és un dels clubs emblemàtics de les Comarques Gironines, amb prop de 20 anys d'història i nombrosos campions sortits de la seva pedrera.
Segons les darreres reformes de les lleis de tràfic, és necessàri senyalitzar els vehicles de suport en carretera que acompanyin a grups ciclistes, per a poder advertir de la presència de ciclistes als altres vehicles.
"El cartell senyalitzador obligatori, referencia V-22, anirà acompanyat del rotatiu de senyalització lluminosa V-2 , per indicar la proximitat de ciclistes a la carretera. La senyal lluminosa V-2 es utilitzada per a moltes altres aplicacions, i es pot trovar facilment, pero el cartell senyalitzador V-22 es especific per als ciclistes".


És aquest cartell V-22 específic per a ciclistes el que el C.C.Baix Ter posa a la nostra disposició per a senyalitzar el vehicle de suport que portarem durant tota la ruta i així, garantir una total seguretat en ruta i alhora complir amb la totalitat les lleis de tràfic.

Des d'aquí, el nostre més sincer agraïment!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada