ATENCIÓ: PEDALADA POSPOSADA!!!!

Bona tarda,

Ens dol comunicar a tots i totes que per motius diversos, entre ells organitzatius, climatològics i d'altres, la Pedalada Contra la Reforma queda posposada. Tot i que s'ha fet un gran esforç per a realitzar aquesta pedalada, el fet d'haver-ho fet sense gaire temps de marge i sense amagar-ho, una baixa resposta en quant a participació del públic en general (possiblement per la poca i tardana difusió per part nostra) ens ha fet prendre aquesta dificil decisió. Però creiem que no és viable ni a nivell logístic ni econòmic tirar endavant tot el desplegament per a obtenir una baixissima participació.
Tot i això, ens mantenim ferms i amb ganes de dur a terme la pedalada en un futur proper, per a poder preparar-ho amb més temps i millor, amb una climatología més favorable i amb l'experiència que suposa la feina feta fins ara.

Sentim molt capgirar els plans d'algú si es que tenia previst de participar-hi, però us animem a seguir atents per a la propera, que serà grossa i sonada!
Tanmateix, la convocatòria de manifestació a Barcelona segueix dempeus, i aquí us hi esperem a tots i totes per a defensar els nostres drets i mostrar nostre rebuig a una reforma que significa un important retrocés en quant a drets socials i laborals.

Seguirem informant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada